Inez Tailleur

Mijn naam is Inez Tailleur (1981, Hilversum). Ik woon in Amsterdam samen met mijn man, hond en kat. Na mijn studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik
gewerkt als behandelend psycholoog en adviseur voor diverse kleine en grote organisaties. Sinds 2015
begeleid ik met veel enthousiasme binnen mijn eigen praktijk mensen met uiteenlopende problemen en ontwikkelingsvraagstukken. Daarnaast werk ik een dag per week als POH GGZ bij een huisartsenpraktijk in Amsterdam (LINMC).

Ik ben Registerpsycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie, wat – naast een specialisatie in dit vakgebied – inhoudt dat ik volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen werk en ik doorlopend bijscholing volg. Voor meer informatie over mij, zie LinkedIn.

Als persoonlijk begeleider benut ik mijn kernkwaliteiten – empathie, scherpzinnigheid en gevoel voor humor – ten volle. Ik zie alles wat zich voordoet als een leermoment. Een ‘leven lang leren’ betekent voor mij dan ook leren van wat je dag in dag uit voorgeschoteld krijgt. Ik houd van dit continue leerproces.

Ik ben aangesloten bij:                                                       Ik ben geregistreerd als:

nip-logo

Tevens ben ik lid van het NVPA en RBZC (waardoor er vaak vergoedingsmogelijkheden vanuit uw aanvullende verzekering zijn):

nvpa rbcz

Geef een antwoord