Testimonials

 Ervaringen van cliënten

“In een complexe problematiek op latere leeftijd heeft Inez me zeer goed begeleid, in een combinatie van professionaliteit en betrokkenheid. Met steeds van haar kant op het juiste moment een nieuwe invalshoek, benadering of oefening. Ze straalt rust uit en is empathisch zonder te dichtbij te komen. Iemand bij wie je je meteen veilig en in deskundige handen voelt. Dank Inez.” (S., 2017)

“Mede dankzij jouw loopbaanbegeleiding heb ik een weloverwogen stap in mijn carrière kunnen zetten. Mijn nieuwe functie bevalt mij uitstekend!” (Anoniem, 2016)

”Het sloop er langzaam in ik en wist zelf niet goed te verklaren waardoor dit onbestemde gevoel vanbinnen aan het groeien was, de kern wist ik onbewust wel, maar ik kreeg geen grip meer op wat ik nu eigenlijk wilde zijn (gewoon gelukkig) en een doel door alle gebeurtenissen had ik algeheel uit het oog verloren.  Ik besefte eigenlijk al in een vroeg stadium “ik kan misschien wel wat hulp gebruiken” maar die stap is niet zo gemakkelijk gemaakt als sterke vent die gewend is alles alleen te doen. Totdat een hele goede vriendin mij het laatste zetje gaf. Zo kwam ik op haar aanraden bij Inez terecht. Inez mij in de afgelopen maanden enorm bijgestaan en mij de handvaten gegeven om effectief aan mijzelf te werken en dingen te kunnen verwerken, met uiteindelijke doel om weer te worden wie ik ben. Achteraf bekeken (nu ik voldoende sessies heb gehad om zelfstandig door te kunnen met mijn stijgende lijn) had ik natuurlijk beter die eerste stap iets eerder moeten zetten, maar zeggen we dat niet allemaal als iets succesvol heeft uitgepakt? Inez, je bent fantastisch in wat je doet en een machtig mooi mens!” (A., 2015)

“Mijn dank voor alle goede zorgen en het bijstaan in een vervelende episode in mijn leven. Als ik op mijn schep leun om uit te rusten van het harde werken in de tuin, zal ik voortaan denken of ik door moet gaan of niet. Het mag leuk blijven!” (Anoniem, 2014)

“Onze dochter heeft in jou iemand gevonden aan wie ze veel gehad heeft en wij daarmee ook. Heel veel dank daarvoor.” (Ouders van een cliënte, 2014)

Geef een antwoord